News

ВЕСНЯНИЙ ҐРАНТОВИЙ СЕЗОН [15 БЕРЕЗНЯ - 15 КВІТНЯ 2023]

15.03.2023

Urban Space 100 оголошує весняний ґрантовий сезон та закликає містян «проявитися»!

Ґрантовий сезон від Urban Space 100 це можливість для ініціативних та активних містян отримати фінансування на втілення проєктів у Івано-Франківську.

Сезон триватиме місяць: з 15 березня до 15 квітня 2023 року

 


Як подати свій проєкт:

1. Ознайомтесь з умовами програми за посиланням;

2. Завантажте та заповніть ґрантову заявку;

3. Зніміть коротке відео (до 1 хвилини!) про свій проєкт;


4. Надішліть заявку та відео одному з 10 співзасновників Urban Space 100, контакти яких знаходяться у розділі “Отримати ґрант” (у копії обов’язково вкажіть email координатора ґрантової програми - urbanspaceprogram@gmail.com);

5. Якщо ви не отримали відповідь або отримали, але негативну – сміливо надсилайте лист іншому з 10-ти запропонованих співзасновників.


Як акумулюється ґрантовий фонд?
Франківці та гості міста відвідують ресторан, замовляють страви та напої – і 80% чистого прибутку від цих замовлень йде у ґрантовий фонд. Далі співзасновники ресторану шляхом голосування розподіляють ґрантові кошти поміж найкращими проєктами на Загальних зборах. Цього разу збори відбудуться 29 квітня, ввечері того ж дня переможці конкурсу будуть оголошені на сторінці Urban Space 100 у Facebook.

Ґрантовий фонд Urban Space 100 спрямований виключно на розвиток Івано-Франківська, але не обмежений за напрямками – екологія, урбаністика, культура, наука…

Встигніть оформити свою ідею у проєкт та подати його через аплікаційну форму до 15 квітня.


Не проґавте свій шанс проявитися!