News

Потенціал проекту Urban Space у Краматорську

05.11.2018

Протягом літа та осені 2018 року громадська організація “Інша Освіта” досліджувала потенціал втілення ідеї Urban Space в Краматорську за франшизою від платформи “Тепле Місто”.

Було проаналізовано готовність людей фінансувати проект, потенціал місцевого ресторанного бізнесу, наявність ймовірних варіантів приміщення для потенційного ресторану, можливості додаткового фандрейзингу.

Що було ідентифіковано? По-перше, очевидну зацікавленість ідеєю та готовність достатньої кількості соціальних інвесторів вже зараз підтримати проект. По-друге, відсутність інституційного бізнес-партнера (ресторанної складової).

Зваживши всі наявні ризики, було прийнято рішення не стартувати з кампанією цього року. Ми вдячні тим людям та організаціям, які тепло зустріли ідею та вже інвестували свій час і експертизу в рамках дослідження.  

ГО “Інша Освіта” продовжує свою діяльність в цьому місті та  готова повернутись до реалізації ідеї Urban Space в Краматорську пізніше або передати всі напрацювання іншій організації, яка візьметься за цей амбітний проект.

Зі свого боку команда “Теплого Міста”  готова  повернутися до проекту наступного року спільно  з ГО "Інша Освіта" чи в іншій партнерській конфігурації.